Majhna in srednje velika podjetja ste gonilo našega gospodarstva

Zaradi tega želimo mi omogočiti, da vaša stran dela za vas in vas tako razbremeniti dodatne skrbi, da še naprej delate neutrudno svoje delo, mi pa poskrbimo, da vaša stran privablja nove stranke in naročila.

Pozdravljeni, moje ime je Simon Šebjanič in ukvarjam se z izdelovanjem spletnih strani, ki stremijo k vaši rasti in vašemu uspehu. Vesel sem, da ste si vzeli čas ob vašem natrpanem urniku, da raziskujete stran mojega podjetja.

Ob svojem delu sem hitro spoznal, da tradicionalno izdelovanje spletnih strani ne deluje več. Dandanes samo objava spletne strani ni dovolj. Zato sem se odločil, da bo moje podjetje to delalo drugače in podjetjem nudilo podporo in vzdrževanje ter hkrati možnost neprestanega razvoja njihove spletne strani.

Nisem več želel, da se odnos s strankami konča isto sekundo, kot je končana stran. To vodi do slabih odnosov, in vi kot stranka ste ujetnik svoje spletne strani ter svojega ponudnika.

Moja želja je, da Nomiscom spletno oblikovanje postane vaš partner, ki vam stoji ob strani in omogoča vašo rast, ki si jo nedvomno zaslužite.

Lahko ste prepričani, da se bomo z vašim uspehom pohvalili z največjim veseljem. To namreč pomeni, da smo tudi mi uspešni.

Naše prepričanje

Prepričani smo, da je izdelava spletnih strani bolj povezana s vpeljavo prave strategije, kot samo z lepim izgledom spletne strani. Seveda mora spletna stran izgledati profesionalno in moderno.

Ampak poglejmo resnici v oči. Vi želite več obiska ljudi, ki jih zanimajo vaše storitve. Hkrati pa želite te obiskovalce spremeniti v vaše zveste kupce. Želite pa tudi vedeti, kako negovati odnose tako z obiskovalci, ki so vaše potencialne stranke kot s obstoječimi strankami.

Združite vse to skupaj, dodajte našo strast do spletnih rešitev in dobite dobitno kombinacjo za vašo poslovno rast.

Kaj potrebujete za uspešno spletno stran?

Tradicionalno izdelovaje spletnih strani ni več vzdržno. Vi potrebujete spletno stran, ki vam prinaša nove stranke in lahko dela noč in dan.

Mi vam bomo pomagali, da ste vedno na tekočem z novostmi glede marketinških strategij, programske opreme vaše spletne strani v vedno hitreje spreminjajočem se okolju spleta in marketinga.

Uvajamo drugačen sistem oblikovanja spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani pri nas temelji na rasti. To pomeni vpeljava strategije že pri samem oblikovanju, ki vam omogoča hitrejšo in večjo rast. Skupaj z našimi storitvami marketinga in podpore ter orodji, vam pomaga narediti naslednji korak v poslovanju vašega podjetja.

Pomagamo vam povezovati točke od stika s potencialno stranko do točke končnega nakupa s moderno, kvalitetno in strateško oblikovano spletno stranjo

kvalitetna izvedba

Kvalitetna izvedba

odlična tehnična podpora

Odlična tehnična podpora

več strank

Več strank