Vzdrževanje in podpora, ki vam omogoči osredotočanje na vaš posel in odpravi skrbi glede vzdrževanja vaše strani

Samo pomislite koliko vzdrževanja in podpore potrebuje stran, da vi lahko uspete, posodobitve programske opreme, urejevalnika vsebine, vtičnikov, izobraževanja, gostovanje in še bi lahko naštevali. Mi stojimo z vami, ki ste gonilna sila gospodarstva, da to tudi ostanete.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za paket podpore, ki vam najbolj odgovarja ter nam dovolite, da mi skrbimo za vašo stran, da vam ostane čas za vaše podjetje in vašo družino.

Vsa podpora in nasveti za uspešno rast vaše spletne strani

Zavedamo se konkurence in kako težko je danes zagnati uspešno spletno stran, ki služi podjetju in ni samo nepotreben balast. Poleg tega pa deluje brezhibno, ne potrebuje neprestanega vzdrževanja in reševanja varnostnih vprašaj. Vsaka spletna stran ima ob pravilni podpori možnost rasti in razvoja ter biti prodajni stroj vašega podjetja.

Hkrati pa vemo tudi, kako hiter je razvoj na spletu in kako težko je slediti vsem novostim. Še posebej, če morate skrbeti tako za spletno stran kot vodenje podjetja.

Ravno zaradi tega lahko pri nas dobite neomejeno tehnično pomoč. Želite vedeti, kako dodate novo podstran na svojo spletno stran, ali želite nasvet kako povečati promet na svoji strani, pokličite ali pošljite sporočilo in dobili boste odgovor, ki vam bo omogočal ukrepanje.

vzdrževanje-in-podpora

Lahko pa prepustite celotno upravljanje strani v našo oskrbo. Poskrbimo za neprestano izboljševanje vaše strani. Od prometa, konverzije do pisanja in objave člankov. Seveda ne pozabimo niti na vzdrževanje.

Odločite se za paket vzdrževanja in podpore pri podjetju, ki vas podpira na vaši poti k uspešnemu doseganju velikih poslovnih ciljev

Zato da se vam ni potrebno izgubljati časa z vzdrževanjem strani, mi poskrbimo za:

  • Varno gostovanje in varnostne kopije
  • Izobraževanje in nasveti
  • Neomejena tehnična pomoč
  • Posodobitve programske opreme in varnostne posodobitve
  • CDN
  • Vpeljava SSL certifikatov

Tukaj smo, da nudimo podporo vsem delavnim in inovativnim podjetnicam in podjetnikom, ki si želijo zanesljivega spletnega partnerja.

kvalitetna izvedba

Kvalitetna izvedba

odlična tehnična podpora

Odlična tehnična podpora

več strank

Več strank

Rezervirajte si svoje 20 minutno brezplačno svetovanje!

V katerem skupaj ugotovimo kako vam lahko pomagamo, da pridobite vaše prodajno orožje za pridobivanje novih strank