Izdelava spletnih strani, ki so moderno in strateško oblikovane, da opravljajo težaško delo za vaše podjetje in tako na stežaj odpirajo vrata vašim novim strankam

Izdelava spletnih strani je tesno povezana z marketingom, optimalnim targetiranjem pravega segmenta obiskovalcev in optimizacijo konverzije obiskovalcev v nove stranke. Najti spletnega oblikovalca, ki opravi izdelavo spletne strani in jo objavi, dandanes ni težka naloga, vendar najti oblikovalca, ki vam oblikuje stran ter vpelje strategijo za prodajo, to pa je že povsem nekaj drugega.

Spremenite svojo spletno stran v prodajni stroj!
Naj za vami stojimo mi, predani doseganju vaših rezultatov.

Več kot le izdelovanje spletnih strani

Pomagamo lastnikom podjetij kot ste vi, da prodajo več izdelkov in sklenejo več poslov preko svoje spletne strani s pomočjo pametnega oblikovanja vaše strani, enostavne programske opreme, pravo marketinško strategijo in zanesljivo podporo.

Izdelovanje in oblikovanje spletnih strani je bolj vpeljava strategije kot pa samo lepe zunanjosti

V našem procesu oblikovanja spletne strani smo v prvi vrsti usmerjeni v strateško oblikovanje spletne strani in ravno zaradi tega na koncu profitirate vi. Ta način dela omogoča vam povečanje strank, prodaje in prihodka.

Pripravljeni-na-digitalno-dobo - vulkanizerstvo benkič

Odzivne in SEO pripravljene spletne strani

Nikar ne tvegajte izgube prometa in prodaje, ker si vaše strani ni mogoče ogledati na tablici ali mobilnem telefonu.

Pridobite si spletno stran, ki je vidna ne glede na kateri napravi se nahaja obiskovalec in tako povečajte svojo prodajo.

Pomagamo vam povezovati točke od stika s potencialno stranko do točke končnega nakupa s moderno, kvalitetno in strateško oblikovano spletno stranjo

kvalitetna izvedba

Kvalitetna izvedba

odlična tehnična podpora

Odlična tehnična podpora

več strank

Več strank

Katerega izmed skrbno pripravljenih paketov boste izbrali vi, da povečate svojo prepoznavnost in prodajo?

Vsak izmed paketov je sestavljen tako, da vam pomaga pri povečevanju vaše baze potencialnih strank. Hkrati pa vam pomaga pri konverziji potencialnih strank v vaše zveste dolgoročne kupce.

osnovni paket izdelave spletne strani

OSNOVNI PAKET

IZDELAVE SPLETNE STRANI

Osnovni paket vam prinese moderno in profesionalno spletno stran, ki vsebuje vse potrebno za uresničevanje vaše naslednje velike ideje z neomejenim številom vključenih strani. Idealno za povečevanje prepoznavnosti in ugleda vašega podjetja ali start up-a. Vključena je vpeljava vaših socialnih omrežij, e-marketinga in še veliko več. Vključeno je tudi izobraževanje, ki vam bo omogočilo, da sami vnesete svojo vsebino, kar vam bo pomagalo dodatno znižati stroške.

Primerno za

Paket je idealen za novo ustanovljena podjetja in majhna podjetja, ki imajo omejena sredstva za marketing.

izdelava spletne trgovine

E-PAKET

IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Popoln sistem za vašo novo spletno trgovino. Omogoča vam nadzor nad vašimi zalogami, da vam ni treba skrbeti, da bi kupci kupili izdelek, ki ni na voljo. Možna je tud vpeljava različnih načinov plačevanja za vaše stranke. Paket vam omogoča hitro uvedbo spletne trgovine, ki lahko učinkovito nadgradi tudi vašo fizično trgovino.

Primerno za

Paket je idealen za podjetja, ki želijo svojo prodajo razšiti in utrditi na spletu ter povečati svojo prodajo.

priporočeni paket izdelave spletne trgovine

PREMIUM PAKET

IZDELAVE SPLETNE STRANI

Paket v katerem mi naredimo vse za vas. Za vas napišemo besedilo za vašo stran, naložimo vašo vsebino od besedila do grafike in slik. Skratka pripravimo vse, da vi lahko začnete uporabljati svojo spletno stran za povečevanje prihodka.

Primerno za

Paket je idealen za uveljavljena podjetja, ki želijo svoje poslovanje in marketinške napore dvigniti na višjo raven ter svoje obiskovalce spremeniti v kupce.

seo marketing

SEO IN MARKETING

NADGRADNJA SPLETNE STRANI

Paketi SEO in marketinga so ustvarjeni po meri vaših ciljev. Oblikovani so tako, da vam omogočajo, čim večiji digitalni odtis ter tako povečujejo vašo vidljivost na spletu. Kar pa olajša vašim potencialnim strankam, da vas najdejo na spletu.

Primerno za

Vsa podjetja, ki si željo povečati svoj doseg in promet na svoji spletni strani ter si s tem povečati število svojih strank in kupcev.

Imate vprašanje glede paketov? Pokličite nas na 031 650 787 ali nam pošljite sporočilo

Preverjen in potrjen proces izdelave in oblikovanja spletne strani s strategijo na prvem mestu, ki optimizira konverzijo obiskovalcev na spletni strani v vaše kupce in stranke

Poglejmo kako proces deluje.

Spoznavni klic

Rezervirate si termin, ki vam najbolj odgovarja in skupaj opravimo brezplačno in neobvezujoče svetovanje ter tako ugotovimo kako vam lahko pomagamo.

Strateški klic

Lahko tudi sestanek, na katerem se dogovorimo, glede namena, ciljev in ugotovimo katera je vaša ciljna publika. Hkrati pa tudi zastavimo začetno strategijo vaše strani.

Načrt konverzije

Po opravljenih prvih dveh točkah, mi pripravimo načrt konverzije obiskovalca v kupca, da bo vaša nova spletna pridobitev dosegala vaše cilje.

Oblikovanje in izdelava

Zaposlimo se z informacijami in strategijo ter oblikujemo in izdelamo vašo novo spletno orožje, ki bo privabljalo vaše nove stranke

Pisanje vsebine

Opravimo raziskavo ključnih besed in napišemo vsebino, ki govori neposredno vašim strankam ter je ravno tako privlačna Googlu.

Nalaganje vaše vsebine

Naložimo vaš material in ga prilagodimo videzu vaše nove spletne strani, da je pripravljen na opravljane svoje naloge, privabljanje novih strank.

Testiranje in zagon

Ko enkrat vašo novo pridobitev preverimo in potestiramo je čas za uraden zagon in povečevanje vaše prodaje.

Izobraževanje

Zdaj, ko je stran v polnem pogonu, je čas, da vas popeljemo po vašem novem delovnem okolju (CMS-u), da boste lahko iz strani pridobili največ kar se da koristi in profita.

Digitalni marketing za uspeh v resničnem poslovnem svetu.

Digitalne kampanje za večji promet na vaši strani

Strategije za večjo konverzijo obiskovalcev v stranke.

Optimizacija spletne strani za iskalnike, tudi lokalno iskanje

Načrt za višje uvrstitve v iskalnikih na zahtevo

Zanesljiva podpora, ki bo zmanjšala vaš stres in vaše stroške

Nizki fiksni stroški podpornih storitev

Celovite digitalne podporne storitve

Neomejeno število zahtev brez dodatnih stroškov

Nobene vezave in skritih stroškov

Rezervirajte si svoje 20 minutno brezplačno svetovanje!

V katerem skupaj ugotovimo kako vam lahko pomagamo, da pridobite vaše prodajno orožje za pridobivanje novih strank