Čas branja: 1 minut

Končno je uspelo! Dobrodošli na prenovljeni spletni strani NOMISCOM SPLETNEGA OBLIKOVANJA!

Po več tednih truda in oblikovanja ter prenašanja slik ikon in urejanja, je uspelo. Prejšnja stran je bila mišljena kot začasna rešitev, vendar se je obdržala neverjetni dve leti. Ampak zdaj pa je res bil čas, da se uredi stran kot se šika.

Za funkcije skbi Tesla Framework, ki odlično opravi s premikanjem po spletni strani in vsemi mojimi zamišljenimi animacijami. Oblikovni del je bil inspiracija iz danes precej priljubljenih velikih slikah na domači strani. S tem se tudi malce kupi čas za to, da se stran naloži 🙂 ampak ne glede na to so take strani res prijetne in čiste v pogledu na uporabniški vmesnik. Priznam tudi meni je tako najbolj všeč.

Upam, da bo stran vam obiskovalcem všeč, da boste našli želene informacije. Za enkrat še ni omogočeno komentiranje, vendar bo verjetno v bližnji prihodnosti.

Za prenovljeno stran si želim, da bi postala kotiček, kjer si lahko kdo najde kaj za naučit ali pa zanimivega prebrati in to tudi uporabiti pri svojem poslu.

Blog bo postal nekakšna mešanica med novicami in bazo znanja. Ponujal bo zanimiva orodja, ki lahko pomagajo pri SEO optimizaciji, optimizaciji slik. Poskušal bom tudi napisati kakšne recenzije zanimivih vtičnikov za WordPress, tem in še kaj se bo zagotovo našlo.

Tako torej prenovljena stran je tukaj in še enkrat želim vsem dobrodošlico.

Morebitnim interesentom pa ponujam še zastonj analizo njihove spletne strani, ki jo enostavno naročite tukaj.

Zapri meni